021

Ns

19° 8335''

45° 2671''

Ove godine, sedma po redu Noć istraživača u Srbiji, održaće se u petak 30. septembra, od 16 do 01 sata, na dve lokacije u Novom Sadu i biće posebno cool.

Tema ovogodišnje Noći istraživača je cool nauka – bilo da je u pitanju nauka niskih temperatura ili prosto nauka koja je cool.

U tržnom centru BIG imaćete prilike da vidite mnogobrojne cool eksponate i učestvujete u interaktivnim naučnim radionicama koje imaju za cilj da pokažu koliko je nauka cool. Na istom mestu moći ćete i da popričate na cool teme sa našim cool naučnicima, uz cool poslasticu – naučni sladoled.

U klubu The Quarter očekuju vas: predavanje o tehnologiji piva sa degustacijom specijalnog naučnog piva, spoj nauke i umetnosti: LIGHT // PLAY Workshop Centra za scenski dizajn, arhitekturu i tehnologiju SCEN, zatim tradicionalni naučni kviz i luda svirka četiri benda koje čine studenti i istraživači sa univerziteta u Beogradu i Novom Sadu.

Dođite 30. septembra da cooliramo uz nauku, a već sada zapratite našu FB stranicu da biste bili u toku sa najnovijim cool naučnim akcijama; brzi klik OVDE!

Koste Šokice 17, Novi Sad 400817, Serbia

GALERIJE

Podrška

Evropska komisija

Marija Kiri akcija

HORIZONT 2020

Fakultet tehničkih nauka Novi Sad

Fakultet tehničkih nauka Novi Sad

Prirodno-matematički fakutet Novi Sad

Kreativno edukativni centar

Visoka tehnička skola strukovnih studija Zrenjanin

Udruženje naučnik komunikatora NauKom

Centar za promociju nauke Beograd

BIG CEE Novi Sad

Frikom

Fakultet za menadžment

The Quarter

EU info kutak Novi Sad

Radio televizija Vojvodine

mojnovisad.com

Radio 021

Oradio

Naxi Planeta radio