24 Sep 2018

Najava promoaktivnosti- ReFocuS i ReConNeCt

Vreme je da se još jednom upustimo u otkrivanje naučnih tajni, da zavirimo iza kulisa najneverovatnijih naučnih eksperimenata i zajedno iznova otkrijemo sva uzbuđenja koja sa sobom nose naučna istraživanja...

Kroz promociju kulturne raznolikosti, interkulturalnog dijaloga i društvene kohezije, Centar za promociju nauke će zajedno sa Mrežom regionalnih centara i centara za stručno usvršavanje, krenuti na put do naučnog petka i time doprineti podizanju svesti u vezi sa značajem i vrednostima kulturnog nasleđa, te doprineti boljoj razmeni iskustva i primera dobre prakse.

U susret trinaestoj po redu Evropskoj noći istraživača, koja će se održati 28.septembra, hrlimo već od ponedeljka 24.! Svakog dana, ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak i naravno prava poslastica u petak, u 13 gradova: Bečeju, Kikindi, Šapcu, Smederevu, Ranovcu, Kragujevcu, Kruševcu, Knjaževcu, Užicu, Čačku, Nišu, Leskovcu i Novom Pazaru čekaju te naučnice i naučnici da nam se pridružiš i postaneš baš ti deo naše ekipe!

Da li si spreman/a da se otisneš sa nama u još jednu naučnu avanturu? Detaljan program nalazi se upravo na ovom sajtu nocistrazivaca.rs!